Royal Hill
Royal Hill Rosé

Naša rosé ponuda je osmišljena za sunce, more i bezbrižnost. Odlikuje ih predivna blijeda boja, okus na bobičasto voće i svježina idealna za tople ljetne dane. 

Ali to nisu samo vina za beach bar nego i za ozbiljne gastronomske izlete. Rosé od cabernet sauvignona je na Vinskim zvijezdama osvojio 91 bod, a brončana medalja na ocjenjivanju Decantera je dodatna potvrda da spada među najatraktivnije hrvatske primjere provansalskih rosea. On je suh, voćno herbalan, izrazito svjež i gastronomski univerzalan. Autor vina je Matija Lesković koji je doktorirao enologiju u Južnoafričkoj Republici, a iskustvo rada stekao je u nekim od najvećih svjetskih podruma. 

Žiri Decantera ga je opisao kao vino:Svijetlo narančaste boje s nešto nižom kiselošću, malo “spritza” na jeziku i umjereno dugim završetkom. Piti odmah”.

Ružičasto ljeto

U našem ružičastom raju nalazi se ozbiljna ponuda vrhunskih rosé vina i pjenušaca, a Rosé Brut de Pinot Noir smatra se jednim od najšarmantnijih Charmat pjenušaca na hrvatskom tržištu.

Ovo ljeto uronite u osvježavajuću kombinaciju živahnosti i elegancije našeg pjenušca.

Lijepo ohlađen, Rosé Brut de Pinot Noir je elegantno osvježenje za sunčane i tople ljetne dane sa svojim hrskavim okusom i izvrsno izbalansiranim kiselinama i šećerom. Odlično prati laganija ljetna jela poput rižota od povrća i jela od bijele ribe.

Za sve prilike
Rose Brut de Pinot Noir se može usporediti sa zaraznim ljetnim hitom jer podjednako dobro funkcionira na bazenu, teniskim terenima, u restoranu i noćnim klubovima. Oduševljava svojim hrskavim okusom, aromom bobičastog voća i finim postojanim mjehurićima. Što za vas znači osvježenje? Za nas je to uživanje u bazenu uz savršeno rashlađen i zavodljiv Rose Brut de Pinot Noir. Kad se ljubav prema tenisu spoji s našim živahnim pjenušcem nastaje nevjerojatna kombinacija koja slavi ljepotu igre i radost svakog uspjeha. Radilo se o sportu ili uživanju pored bazena, Rose Brut de Pinot Noir je elegantno osvježenje za svačije nepce. Nošen je finim i postojanim perlama, a mirisom dominiraju svježe jagode i maline s osvježavajućim dodirom korice limuna.
rh_2-scaled.jpg

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter i možeš osvojiti Rosé Brut de Pinot Noir

Royal Hill

nemate dovoljno godina
za posjetu našoj stranici

nemate dovoljno godina
za posjetu našoj stranici

Royal Hill

Za posjet ovoj web stranici morate biti punoljetni.

imate 18 godina?

Informacija sadržana na web stranici Royal Hill namijenjena je starijima od 18 godina.

Informacija na stranici je čisto informativnog karaktera i namijenjena je isključivo za osobnu uporabu.

Prekomjerno uživanje alkohola škodi Vašem zdravlju. Pijte umjereno.

NEWSLETTER PRIJAVA

Želite li primati naš newsletter? Ostavite nam svoju adresu elektronske pošte!